Торти на замовлення в Козельці

Торт «Чорний оксамит»

торти на замовлення в Козельці



Торт на Хеллоуїн

Складові:

- 2 склянки окропу;
- 1 стакан несолодкого темного какао-порошку;
- 1 стакан м'якого вершкового масла;
- 2 ¼ склянки білого цукру;
- 4 великі яйця;
- 2 ч. Л. ванільного екстракту;
- 2 ¾ склянки борошна;
- 2 ч. Л. соди для випічки;
- ½ ч. Л. пекарського порошку;
- ½ ч. Л. солі;
- 2 ч. Л. чорного харчового барвника;
- олійно-кремова глазур:
- 1 стакан вершкового масла;
- 5 склянок цукрової пудри;
- ¼ склянки молока;
- 1 ч. Л. ванільного екстракту;
- харчовий барвник (за бажанням);
- 230 г темного шоколаду, розплавленого в мікрохвильовці;
- декоративні бризки (за бажанням)

приготування:

1. Розігріти духовку до 175 градусів. Підготувати три 20-сантиметрові сковорідки, антипригарний спрей і пергамент.

Для торта:

2. Покласти какао-порошок в невелику миску і залити його окропом. Збити до отримання однорідної маси. Відставити в сторону для охолодження.

3. В іншій мисці збити разом масло і цукор до отримання блідою пухнастою консистенції.

4. Додати ваніль і яйця по одному.

5. Змішати всі сухі інгредієнти разом.

6. Акуратно додати половину сухих інгредієнтів і половину шоколаду в тісто. Добре перемішати.

7. Повторити з іншими інгредієнтами, а потім перемішати до отримання гладкого тіста. Додати чорний харчовий барвник і знову ретельно перемішати.

8. Рівномірно розділити тісто між трьома каструлями. Випікати шари торта близько 25 хвилин.

9. Дати верствам торта повністю охолонути.

Для глазурі:

10. У чаші міксера об'єднати розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру і молоко, і збити до пухнастого стану. Додати ваніль і харчовий барвник, добре перемішати.

11. Розподілити по ¼ глазурі між кожним з шарів торта, що залишилася половину використовувати для зовнішнього оформлення торта. На 30 хвилин помістити в холодильник.

12. Вилити розтоплений шоколад поверх торта так, щоб він стікав по краях.

13. Нарізати. Можна подавати до столу!




Создан 11 янв 2019