Торти на замовлення в Козельці

Торт "Трес лечес"

торти на замовлення в Козельці



Мексиканський молочний торт "Трес лечес"

Це один з кращих в світі тортів, що в перекладі означає «три молока». Особливо він сподобається любителям згущеного молока і вершків. 
Мексиканці використовують для цього торта звичайне молоко, згущене молоко і густі вершки. Можна використовувати навіть 4 види - використовувати додатково згущене несолодке молоко. Молочний торт - молочний рай!

Рецепт мексиканського молочного торта!

Вихід: 15-20 порцій

складові

Для торта:

- 1 1/2 чашки (200 г) борошна для тортів;

- 1 1/2 ч. Л. розпушувача;

- 1/4 ч. Л. солі;

- 1/2 чашки (115 г) несолоного розм'якшеного масла;

- 1 стакан (200 г) гранульованого цукру;

- 5 великих яєць;

- 1 1/2 ч. Л. справжньою мексиканської ванілі (іншу можна, але гірше);

Молочна суміш:

- 1 1/4 чашки (300 мл) молока (будь-якого, але не знежиреного);

- 1/2 чашки густих вершків (120 мл);

- 1банка (450 г) підсолодженого згущеного молока;

- 1 банка (340 г) концентрованого молока.

верхівка:

- 2 чашки (470 мл) густої сметани;

- 1/4 склянки (50 г) цукрового піску;

{ad1}

- 1/2 ч. Л. справжньою мексиканської ванілі.

Свіжа нарізана полуниця або кориця, для прикраси

 

Приготування торта:

1. Розігрійте духовку до 180 градусів.

2. Змастіть маслом форму для випічки розміром 33 см на 23 см і відставте в сторону.

3. Просіяти борошно в миску середнього розміру. Додайте розпушувач і сіль і збивайте 20 сек., Відставте в сторону.

4. У чаші змішувача збийте масло з цукром, поки суміш не стане дуже блідою і пухнастою, майже білою. Додайте яйця по одному, змішайте після кожного додавання. Додайте ваніль. Додайте борошно за три рази, змішуючи після кожного додавання.

5. Вийміть чашу для змішування з змішувача, зскребете тісто з країв і дна, рівномірно розмішайте. Вилийте тісто в приготовану форму для випічки і вирівняйте верхню поверхню його (шар буде тонкий).

6. Випікайте в попередньо розігрітій духовці до тих пір, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде залишатися чистою. Це займе приблизно 25 хв. Вийміть форму з духовки і остудіть протягом 45 хв. остиглий торт проткніть багато разів виделкою.

Приготування молочної суміші:

1. У великій мисці змішайте молоко, 1/2 склянки густих вершків, підсолоджене згущене молоко і концентроване молоко.

2. Налийте суміш рівномірно на торт, накрийте торт і поставте охолоджуватися на 12-48 годину.

верхівка:

1. У великій мисці з використанням електричного міксера збийте густі вершки до появи м'яких піків. Додайте цукор і ваніль, і збивайте до утворення жорстких піків.

2. Розподіліть суміш по поверхні охолодженого торта.

Розріжте торт на шматочки і подавайте холодним з полуницею або корицею.



Создан 11 янв 2019