Торти на замовлення в Козельці

Торт "Рафаело"

торти на замовлення в Козельці



Все що потрібно нам для приготування торта *Рафаелло* це: 
• 500 грам цукру-піску
• Десять курячих яєць
• 250 грам кокосової стружки
• Чотири столові ложки пшеничного борошна
• Одна пачка пекарського порошку
• Половинка лимонного соку
• 150 грам мелених волоських горіхів
• Три столові ложки порошку какао
• Одна пачка ванільного цукру
• Одна пачка ванільного пудингу
• 300 мілілітрів молока
• 250 грам вершкового масла
• Форми для випікання (діаметром 30 см)

І так приступаємо: 
• Розбиваємо десять курячих яєць і відокремлюємо білки від жовтків. У глибоку миску виливаємо п'ять курячих білків і збиваємо їх до пінистого стану. Висипаємо 150 грам цукру і ще раз все добре збиваємо. Потім просіваємо в миску дві столові ложки пшеничного борошна, висипаємо туди ж 200 грам кокосової стружки і пів пачки пекарського порошку. Виливаємо лимонний сік і замішуємо тісто. Розігріваємо до 180 градусів духовку.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, виливаємо в неї тісто і ставимо її в духовку на 15 хвилин. В цей час приступаємо для приготування тіста для темного коржа. У глибокій мисці збиваємо також п'ять білків з 150 грамами цукру для пінного стану. Потім просіваємо туди дві столові ложки пшеничного борошна і висипаємо три столові ложки порошку какао і залишився пекарський порошок. Потім висипаємо в миску мелені волоські горіхи і гарненько все перемішуємо.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, заливаємо її рівномірно приготованим тестом і ставимо на 15 хвилин у духовку з тією ж температурою. Поки другий корж буде випікатися, готуємо крем для торта. У маленькій каструльці розтираємо 200 грам цукру з десятьма курячими жовтками і пакетик ванілі. Потім додаємо до них пакетик пудингу і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.
• Поки не буде жодної грудки. Ставимо каструльку на маленький вогонь і постійно перемішуємо в неї масу, поки вона не загусне. Знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо її вміст до кімнатної температури. Беремо вершкове масло, розм'якшуємо його вилкою гарненько і ложем в каструльку. Збиваємо вміст каструльки міксером до кремового стану.
• Тепер беремо блюдо і ложем на нього білий корж. Змащуємо його зверху кремом, а потім ложем на нього темний корж. Змащуємо його теж кремом, а потім повністю обмазуємо корж з боків. Тепер беремо 50 грам кокосової стружки і обсипаємо нею повністю торт. Ставимо його на кілька годин в холодильник.



Создан 11 янв 2019