Торти на замовлення в Козельці

Торт "Зебра"

торти на замовлення в Козельці



  •   Цукор - 1 склянка
  •   Масло вершкове - 250 грам
  •   Яйця - 4 штуки
  •   Сметана - 2 склянки
  •   Борошно - 350 грам
  •   Розпушувач - 1,5 ст. ложки
  •   Какао - 4 ст. ложки
  •   Для крему:
  •   Сметана - 2 склянки
  •   Цукор - 160 грам
  •  Ванільний цукор - 1 упаковка
  •  Для глазурі:
  •  Вершкове масло - 120 грам
  •  Молоко - 70 мл
  •  Цукор - 100 грам
  •  Какао - 4 ст. ложки

 Як приготувати «Торт зебра» в домашніх умовах

  1. Розм'якшене вершкове масло змішати з цукром. Додати яйця і перемішати міксером.
  2. Влити сметану і перемішати.
  3. Борошно змішати з розпушувачем і перемішати, додати в основне тісто.
  4. Розділити тісто на дві половини, в одну додати какао і перемішати.
  5. Форму для випікання змастити маслом, влити в середину ложку темного тіста.
  6. Наверх влити біле тісто.
  7. І по черзі вливати шоколадне тісто.
  8. І біле тісто.
  9. Так залити всю форму, поставити форму в духовку і випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  10. У мисці збити сметану з цукром і ванільним цукром, у вас вийде сметанний крем.
  11. Спечений корж охолодити і розрізати навпіл, намазати кремом.
  12. Накрити другим коржем.
  13. Приготувати глазур, масло розтопити, додати молоко, цукор і какао, варити, поки не загусне.
  14. Торт зверху змастити глазур'ю з усіх боків.
  15. Прикрасити на ваш розсуд, я посипала пудрою і полила гарячим шоколадом. Приємного апетиту!


Создан 11 янв 2019