Торти на замовлення в Козельці

Торт-суфле з мандаринами і шампанським

торти на замовлення в Козельці



Складові:

  • Борошно (для тіста) – 125 г;
  • Крохмаль (для тіста) – 25 г;
  • Розпушувач (для тіста) – 1 ч. л.;
  • Цукор (для тіста) – 150 г;
  • Ванільний цукор (для тіста) – 0,5 ч. л.;
  • Масло вершкове (для тіста) – 150 г;
  • Яйця (для тіста) – 3 шт .;
  • Мандарини (для сиропу) – 500 г;
  • Цукор (для сиропу) – 120 г;
  • Шампанське напівсухе – 250 мл;
  • Желатин – 30 г;
  • Цукор – 80 г;
  • Сметана – 250 г;
  • Ванільний цукор – 10 г;
  • Вершки 30% – 200 мл;
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Приготування основи для торта

Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і невеликою кількістю солі. Додаємо масло і перемішуємо до отримання масляної крихти. Яйця збиваємо з цукром. Додаємо яйця в тісто. Дно рознімної форми вистилаємо пергаментом, викладаємо у форму тісто і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20-30 хвилин. Готову основу охолоджуємо, не виймаючи з форми.

Приготування мандаринового сиропу

Мандарин розбираємо на часточки, викладаємо в сотейник, засипаємо цукор і наливаємо окріп. Як тільки вода закипить, знімаємо сироп з вогню.

Приготування суфле

Желатин (15 г) попередньо замочуємо, а потім розчиняємо в шампанському (100 мл) і декількох ложках мандаринового сиропу. Сметану змішуємо з цукром, ванільним цукром, вершками, мандариновий сиропом (5 ст.л.), кількома мандариновими часточками і шампанським. Додаємо розчинений желатин, перемішуємо і ставимо суфле в холодильник.

Приготування мандаринового желе

Желатин (15 г) попередньо замочуємо, а потім розчиняємо в мандариновому сиропі (часточки мандаринів з нього потрібно попередньо прибрати).

Приготування торта

Наливаємо суфле на остиглу основу для торта і відправляємо на 30 хвилин в холодильник. Потім поверх суфле наливаємо желе і прикрашаємо часточками мандаринів. Ставимо в холодильник до повного застигання.



Создан 11 янв 2019