Торти на замовлення в Козельці

Торт "Альгамбра"

торти на замовлення в Козельці



Альгамбра — це вишуканий французький десерт: бісквітний торт з просоченням з сиропу з кавовим екстрактом, вершково-шоколадним ганаш і глазур'ю.

 

Як приготувати бісквіт

  1. Відокремлюємо жовтки від білків, білки збиваємо в стійку піну.
  2. Цукор поділяємо на дві частини: одну змішуємо з білками, не перестаючи збивати, а другу збиваємо з жовтками.
  3. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти.
  4. Масло розтоплюємо і додаємо в жовтки, активно перемішуємо.
  5. З’єднуємо жовтки з білками і поступово вводимо сухі інгредієнти. Форму змащуємо вершковим маслом, виливаємо в форму тісто і випікаємо бісквіт в розігрітій до 160 С духовці 30-35 хвилин.

Як приготувати сироп

Воду нагріваємо з цукром до повного розчинення цукру. Додаємо кавовий екстракт і охолоджуємо.

Як приготувати шоколадну глазур

Нагріваємо в сотейнику вершки, але ні в якому разі не доводимо до кипіння. Шоколад змішуємо з медом і вершковим маслом. Заливаємо гарячими вершками, даємо хвилину постояти і перемішуємо.

Як приготувати ганаш

Нагріваємо вершки з ванільним стручком, але не доводимо до кипіння. Потім прибираємо ванільний стручок і заливаємо гарячими вершками шоколад. Ми залишаємо на хвилину, а потім перемішуємо.

Готуємо торт Альгамбра

  1. Бісквіт розрізаємо вздовж на чотири частини.
  2. Кожну частину просочуємо сиропом. Форму для випічки вистилає пергаментом.
  3. На дно форми викладаємо шар ганаша, на нього – корж, потім знову ганаш, корж і т.д. Злегка придавлюємо коржі після укладання, щоб ганаш потрапив і на бічні сторони торта. Відправляємо торт на кілька годин в холодильник.
  4. Коли торт добре охолоне, дістаємо його з форми, викладаємо на решітку і поливаємо шоколадною глазур’ю. Прикрашаємо кремом.




Создан 11 янв 2019