Торти на замовлення в Козельці

Торт "Шварцвальдський"

торти на замовлення в Козельці



Інгредієнти:
яйце (для коржів) - 4 шт.
цукор (для коржів) - 100 г
темний шоколад (для коржів)- 150 г
масло вершкове (для коржів) - 5 ст.л.
борошно (для коржів) - 50 г
крохмаль пшеничний (для коржів)- 50 г
розпушувач - 1 ч.л.
мелені лісові горіхи (для коржів) - 150 г
сіль (для коржів)
вершки жирні (35%) (для крему) - 500 мл
вишнева наливка (для крему) - півсклянки
консервована вишня (для крему) - 750 г
шоколадна стружка - 50 г.

Приготування:
Яйця і цукор збити до кремоподібного стану. Шоколад наламати маленькими шматочками і розтопити на водяній бані, додавши 2 ст.л. води. Масло розтопити і дати йому трохи охолонути. Масло, розтоплений шоколад і вишневу наливку додати до яєчної масси. Горіхи обсмажити до золотистого кольору, після чого подрібнити їх. Змішати просіяне борошно, крохмаль, розпушувач і горіхи. Домісити цю суміш до яєчної маси.

Дно форми для торта змастити маслом і викласти в неї тісто. Випікати в попередньо нагрітій до 190С духовці 45-60 хвилин. Готовий корж остудити і розрізати на кілька пластів. 

Для начинки вершки і ванільний цукор збити в густу піну. Пропитати коржі вишневою наливкою. На коржі викласти збиті вершки, на них вишні. Коржі покласти один на одного. Поверхню і край торта змастити вершками і прикрасити шоколадною стружкою.



Создан 10 янв 2019